Ilinca Vandici este o femeie model, pe care multe mămici din întreaga țară o urmează. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” se bucură de succes pe toate planurile. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi și are mii de fani pe social media. Aceștia sunt adesea curioși cum este vedeta în spatele micilor ecrane. Ea încearcă să fie o mamă și o soție de nota zece și îi iese de minune.

Ea a organizat, la fel ca multe alte vedete zilele acestea, o sesiune de întrebări și de răspunsuri pe Instagram. Unii au vrut să știe ce telefon are, ce parfum preferă, câți ani are fiul ei, care este greutatatea artistei. Alții au vrut să afle de ce nu mai poartă de ceva vreme verigheta pe deget, deși este căsătorită. Un internaut i-a adresat o întrebare legată de modul în care reușește să arate atât de bine.

Ilinca Vandici, secretul unui corp perfect

Ilinca Vandici este o femeie extrem de frumoasă, care atrage toate privirile asupra sa pe oriunde ar merge. Pe lângă asta, prezentatoarea se poate lăuda și cu un trup de invidiat, pentru care muncește din greu. Unora le este greu să ajungă la rezultatele sale, dar ea le-a dezvăluit secretul.

Cum se menține în formă Ilinca Vandici! Vedeta le-a dezvăluit secretul fanelor sale

Se pare că pentru a arăta la fel ca este mai simplu decât ne-am fi putut imagina. Secretul constă în avea o alimentație sănătoasă și în a face mișcare cât mai des cu putință. Ei bine, ea respectă cu strictețe aceste lucruri, iar rezultatele sunt vizbile.

„Stil de viață sănătos, alimentație sănătoasă. Asta înseamnă cantitate mică de mâncare și mâncare sănătoasă. Nu combin…nu mănânc prostii sau încerc să nu mănânc 80 și ceva la sută. Și fac mult sport, foarte mult sport. Și mai beau Veroslim. „, le-a povestit Ilinca Vandici fanelor sale de pe Instagram.