Vedeta se menține în formă cu ajutorul câtorva alimente.

Andreea Marin se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi, cu siguranță. Pe lângă cariera de succes, cu toții știm că prezentatoarea Tv este extrem de atentă la siluetă și la alimentație. În cadrul unui interviu, vedeta le-a împărtășit fanilor secretele pentru o siluetă de invidiat.

Andreea Marin a eliminat zahărul din alimentație

Cum pâinea este printre alimentele care aduc multe kilograme în plus, Andreea Marin a găsit o alternativă. Prezentatoarea Tv a mărturisit că a înlocuit pâinea din comerț cu un produs făcut în casă, din făină de migdale. Și partenerul de viață al vedetei, Adrian Brâncoveanu, preferă pâinea făcută în casă.

Andreea Marin este atentă ca în alimentație să nu se regăsească preparatele care conțin mult zahăr. Chiar ea însăși a mărturisit că nu își refuză poftele, dar a găsit înlocuitor. Mai exact, prezentatoarea Tv folosește îndulcitorul de stevie.

Vedeta a povestit că a văzut rezultatele la ceva timp după ce a optat pentru această dietă și chiar a reușit să slăbească patru kilograme. Din dieta sa au fost excluse și băuturile carbogazoase.

@flory_floo♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Am găsit varianta de a-mi face o pâine în cinci minute, extrem de rapid și e gustoasă pâinea cu semințe, însă făina albă o înlocuiesc cu făina de migdale. E gustoasă și am început să mâncăm amândoi, eu cu partenerul meu de viață la fel.

Nu mai mănânc pâine și nici nu îmi lipsește. Dai patru kilograme jos și te simți bine, nu te înfometezi. În rest, mănânc orice. Facem dulciuri fără zahăr, se poate și asta cu îndulcitorul de stevie”, a povestit Andreea Marin.

Pe lângă alimentație la care este atentă, prezentatoarea Tv face și sport, pentru a se menține în formă. La un moment dat, Andreea Marin mărturisea că a apelat la sfatul unui medic nutriționist.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.