Ce dietă urmează Anamaria Prodan pentru a rămâne în formă

Anamaria Prodan se apropie de vârsta de 50 de ani și este într-o formă de zile mari. Impresara are o siluetă de invidiat, pe care o obținut-o cu ajutorul unui stil de viață echilibrat și a sportului. Aceasta are grijă să se mențină la un anumit număr de kilograme, însă există și o mică tentație ce îi mai dă uneori planurile peste cap.

În luna decembrie, Anamaria Prodan va împlini 50 de ani, însă se simte ca la 20. Impresara spune că a înflorit după despărțirea de Laurențiu Reghecampf și că asta se vede. Într-adevăr, aceasta are o siluetă de invidiat, însă a muncit pentru asta. Pentru a se menține în formă face sport și merge adesea la masaj. De asemenea, încercă pe cât poate să renunțe le dulciuri, chiar dacă îi este destul de greu.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos.

La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

Cum se menține în formă Anamaria Prodan! Impresara are o siluetă de invidiat la aproape 50 de ani
Instagram

Anamaria Prodan, intră rar în bucătărie

Atunci când vine vorba de alimentație și de mesele gătit acasă, de cel mai multe ori impresara se lasă pe mână fiului ei. Se pare că la doar 13 ani Beneto este foarte priceput în arta culinară. Acesta știe deja să pregătească aproape orice fel de mâncare și nu prea îi face loc în bucătărie și mamei sale.

Deși el este șeful în bucătărie, Bebeto acceptă uneori și ajutor din parte mamei sale. Cei doi fac echipă și gătesc preparate delicioase, dar și sănătoase.

„Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea super gustoasă.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.