Ernest are o dietă variată și nu-și face griji cu privire la kilograme.

Ernest este unul dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane. Acesta se menține într-o formă de invidiat, deși are un program încărcat și nu mai este la fel de tânăr la altădată. 

Emisiunile prezentate de Ernest fac furori și în prezent, iar mulți telespectatori se uită la acestea. Prezentatorul se implică în a rezolva problemele apărute în familie și încearcă să tensioneze conflictele care se vor crea. Acesta este dedicat televiziunii și nu s-ar vedea făcând altceva, deși uneori programul poate fi încărcat.

Ernest a trecut de 40 de ani, dar are un fizic de invidiat. Acesta nu are un stil de viață sănătos sau activ și se bucură de un metabolism de cinste. Prezentatorul recunoaște că poate să mănânce orice și oricât fără să se depună pe undeva. Dieta sa este una variată și nu își refuză plăcerile culinare pe care le are.

„Eu sunt un norocos. Pot mânca orice și nu mă îngraș. Prin urmare am o dietă extrem de variată și nu-mi refuz nimic. Viața m-a învățat ca niciodată să nu spun nu.”, a spus Ernest într-un interviu pentru Spectacola.

Sursa foto: Social media

Ernest a fost un copil neastâmpărat

Ernest nu a fost cel mai cuminte copil care să fie un exemplu pentru toată lumea. Acesta găsea mereu ceva nou de făcut pentru că nu exista atât de multă tehnologie în acele vremuri și nici la televizor nu pute sta. Prezentatorul TV recunoaște că a fost problematic pentru părinții săi fiindcă a inundat casa sau a spart diverse obiecte, printre ele se poate număra și geamurile casei.

„Au fost foarte multe. Noi, cei din generația mea, chiar am avut copilărie. Fară TV, Internet, telefoane. Doar joacă și interacțiune directa.  Și, da, am făcut și multe pozne… Am spart, am inundat…”, a mai spus acesta pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.