Roxana Vancea și partenerul ei de viață și-au botezat băiețelul și sunt cei mai fericiți părinți.

De la marele eveniment organizat în cinstea micuțului, nu au lipsit bunicii, care și-au dorit să le fie alături. Soacra vedetei a avut câteva cuvinte de spus la adresa ei. 

În urmă cu doar câteva zile, tinerii părinți au avut parte de un eveniment important în viața lor. Micuțul Zian a fost botezat și a avut parte de o petrecere pe cinste. Roxana Vancea a ales data având o semnificație specială, după ce a trebuit să anuleze o dată. De Sfinții Constantin și Elena este sărbătorit și tatăl vedetei TV.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra sa

Roxana Vancea a strălucit la propriu alături de soțul ei, Dragoș. Aceasta a purtat o rochie scurtă de culoare albă și cu un decolteu generos. Fosta asistenta TV are o relație bună cu soacra sa, iar cele două se admiră reciproc. Mama lui Dragoș se bucură cu așa noră fiindcă l-a făcut pe fiul ei să devină „băiat de casă.”

„Sunt emoționată. E o iubire imensă și niște emoții pe care nu credeam că o să pot să le simt. (n.r despre nepoțelul ei și despre botez) Roxana e familistă, l-a făcut pe Dragoș băiat de casă. Nu credeam că o să existe cineva mai puternic decât el. Sunt o familie frumoasă, îmi place de ei, sunt fericiți.”, a spus soacra Roxanei Vancea pentru reporterii de la „Teo Show.”

Sursa foto: Social media
Fosta asistentă TV o apreciază pe mama soțului ei și chiar i-a adus cuvinte de laudă de față cu toată lumea. O consideră o doamnă cochetă și se mândrește cu ea.

 „Sunt mândră că o am ca mamă soacră.”, a adăugat Roxana Vancea.

Nașa micuțului Zian a fost sora Roxanei, Minodora. Cele două se înțeleg extrem de bine și au o relație specială, iar vedeta TV și-a dorit ca ea să îi creștineze fiul. Totodată, Dragoș mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe nume Milan pe care îl crește alături de partenera sa.