Reclamă
Reclamă

Roxana Vancea și partenerul ei de viață și-au botezat băiețelul și sunt cei mai fericiți părinți. De la marele eveniment organizat în cinstea micuțului, nu au lipsit bunicii, care și-au dorit să le fie alături. Soacra vedetei a avut câteva cuvinte de spus la adresa ei. 

În urmă cu doar câteva zile, tinerii părinți au avut parte de un eveniment important în viața lor. Micuțul Zian a fost botezat și a avut parte de o petrecere pe cinste. Roxana Vancea a ales data având o semnificație specială, după ce a trebuit să anuleze o dată. De Sfinții Constantin și Elena este sărbătorit și tatăl vedetei TV.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra sa

Roxana Vancea a strălucit la propriu alături de soțul ei, Dragoș. Aceasta a purtat o rochie scurtă de culoare albă și cu un decolteu generos. Fosta asistenta TV are o relație bună cu soacra sa, iar cele două se admiră reciproc. Mama lui Dragoș se bucură cu așa noră fiindcă l-a făcut pe fiul ei să devină „băiat de casă.”

„Sunt emoționată. E o iubire imensă și niște emoții pe care nu credeam că o să pot să le simt. (n.r despre nepoțelul ei și despre botez) Roxana e familistă, l-a făcut pe Dragoș băiat de casă. Nu credeam că o să existe cineva mai puternic decât el. Sunt o familie frumoasă, îmi place de ei, sunt fericiți.”, a spus soacra Roxanei Vancea pentru reporterii de la „Teo Show.”

Reclamă
Sursa foto: Social media
Fosta asistentă TV o apreciază pe mama soțului ei și chiar i-a adus cuvinte de laudă de față cu toată lumea. O consideră o doamnă cochetă și se mândrește cu ea.

 „Sunt mândră că o am ca mamă soacră.”, a adăugat Roxana Vancea.

Nașa micuțului Zian a fost sora Roxanei, Minodora. Cele două se înțeleg extrem de bine și au o relație specială, iar vedeta TV și-a dorit ca ea să îi creștineze fiul. Totodată, Dragoș mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe nume Milan pe care îl crește alături de partenera sa.

Reclamă
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro