Oana Roman este una sintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Despre viața ei s-au spus și s-au scris multe lucruri, dar foarte puțini o cunosc așa cum este ea cu adevărat. Partenera de viață a lui Marius Elisei a dat un interviu prin intermediul căruia și-a deschis sufletul în fața celor de acasă.

Oana Roman și-a pus sufletul pe tavă

Cu tatăl ei nu are o relație prea bună. El nu a fost alături de ea, când avea nevoie și nu este nici acum. Ea consideră că nu mai este fiica lui de foarte mulți ani. Se consideră singură, îi este este greu și are zile în care nu mai poate să meargă înainte.

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare. Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a declarat vedeta.

Mama ei este foarte bolnavă, iar Oana Roman trebuie să aibă grijă de ea, să îi fie bine. Consideră că este de datoria sa de fiică să procedeze așa, dar relația lor nu s-a schimbat deloc față de cum era înainte. Părinții ei erau foarte dedicații muncii lor și nu avut niciodată timp pentru a-i fi alături.

„Mama este foarte în vârstă și, din păcate, suferă de multe afecțiuni și cumva suntem în postura în care eu am grijă de ea și fac tot ce pt ca să îi fie cât mai bine posibil. Investesc multă energie, implicare și bani pentru ca tratamentele și tot ce se întâmplă să fie ok pentru ea. Nu pot spune că s-a schimbat relația, în sensul că există mai multă afecțiune. Ea așa este și eu am înțeles-o. Dar eu știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil”, a mai zis ea.