Relația Iuliei Albu și a iubitului ei, Mike, a trecut prin numeroase provocări și momente tensionate în competiția „America Express”.

Într-un episod al podcastului „La Țocii”, cei doi au dezvăluit detalii despre cum a început povestea lor de dragoste și cum au reușit să depășească dificultățile prin care au trecut.

Primul an al relației lor a fost marcat de distanță, deoarece Mike locuia în Londra, Marea Britanie. Acest lucru îi face mai dificil să se întâlnească și să dezvolte o relație solidă.

Cu toate acestea, Iulia a făcut o cerere decisivă lui Mike: „Trebuie să te muți în România sau ne despărțim”. Mike a fost de acord să se mute în România și astfel a fost integrat în familia Iuliei Albu.

Cum a început povestea Iuliei Albu cu Mike

Împreună, Iulia, Mike și fiica ei, Mikaela, fruct al relației anterioare a Iuliei cu Mihai Albu, locuiesc în aceeași casă. Relația dintre Mike și Mikaela a fost una specială, dar nu fără dificultăți. Fiind adolescentă, Mikaela trece prin perioada rebeliunii, ceea ce a cauzat neînțelegeri între ea și Mike. Cu toate acestea, în general, relația lor a fost una frumoasă și apropiată.

Iulia Albu a mărturisit că fiica ei l-a adorat pe Mike încă de la început. Desigur, au existat momente de neconcordanță, dar acestea sunt normale într-o familie, mai ales atunci când sunt implicați părinți și copii.

Iulia a descris adolescența Mikaelei ca fiind destul de dificilă și a recunoscut că au trecut cu toții prin această perioadă de rebeliune.

Spre deosebire de Iulia, Mike a menționat că relația lui cu Mikaela nu a avut probleme de-a lungul timpului, ci doar în ultimul timp. Cu toate acestea, el consideră că au avut o relație frumoasă și că neînțelegerile dintre ei au fost minore și trecătoare.

Trecând la experiența lor în competiția „America Express”, Iulia Albu a explicat că problema lui Mike a fost că nu a înțeles că trebuie să păstreze o aparență indiferent de situația prin care trece atunci când camerele sunt pe el. Ea și-a mărturisit lupta interioară pe care a avut-o în acea perioadă.