Îndrăgitul artist a vorbit deschis și sincer despre viața personală

Marius Moga și-a ținut mereu viața personală departe de camerele de filmat.

Marius Moga și Alexandra Lăpuște s-au întâlnit în anul 2012 iar trei ani mai târziu a urmat și nunta. Împreună au o fetiță pe nume Maria, însă foarte rar postează imagini cu ea în mediul online. Fanii săi au fost mereu curioși să afle motivul, iar acum au aflat și răspunsul.

Un tată grijuliu

Cum se înțelege Marius Moga cu fiica sa. Artistul are mare grijă să nu o supraexpună
Instagram

“O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere.

Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere.”, a mărturisit Marius Moga în exclusivitate pentru ego.ro

De asemenea, în cadrul interviului artistul a fost întrebat dacă s-a atașat de unul dintre concurenții cu care a lucrat, iar răspunsul sigur îi bucură pe internauți.

“Ba da. Uite, la SuperStar, am lucrat și cu Alessandro, care a câștigat. Chiar i-am terminat o piesă și sper să se lanseze în curând, am lucrat ceva la ea. Totuși, am lucrat și cu alții care poate n-au ajuns în finală, dar am văzut o sclipire și am decis că trebuie să lucrăm și să le găsim niște piese.

Cred că sunt vreo 6-7 oameni care au fost la SuperStar, sunt în studio-uri, lucrăm cu ei și încercăm să le găsim direcția. Cel mai greu este la început, apoi este ușor.

După ce nimerești o direcție, toată lumea știe ce piesă să îi facă. La începutul unui artist este mai greu să îi găsești „haina” care i se potrivește cel mai bine.”, a adăugat artistul pentru sursa menționată.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.