Ilinca Vandici, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!”, a prins curaj și a vorbit despre mai multe lucruri importante din viața ei. Vedeta le-a dat fanilor detalii despre cum are de gând să petreacă sărbătorile de iarnă precum și despre operațiile estetice. În plus, ea a dat din casă și despre felul în care se înțelege cu socrii ei, alături de care ea și soțul acesteia locuiesc de ceva vreme.

În preajma sărbătorilor de iarnă, prezentatoarea de la Kanal D a acordat un interviu de senzație. Ea a dezvăluit o parte dintre secretele sale. Sinceră din fire, aceasta nu a refuzat să ofere răspuns la niciuna dintre întrebările pe care le-a primit. În plus, ea a mai spus și ce planuri are pentru luna decembrie și unde va petrece sărbătorile de iarnă.

Este cunoscut faptul că femeile nu se înțeleg prea bine cu socrii, în general. Astfel fanii Ilincăi Vandici au fost mereu curioși să afle care este relația ei cu părinții soțului. Momentul adevărului a venit, când ea și-a deschis inima în fața lumii și a dat pe față întreaga poveste.

Ilinca Vandici, mai sinceră ca oricând

Se pare că de la o vreme, atât frumoasa vedetă, cât și soțul împreună cu cel mic locuiesc alături de socri. Aceștia se înțeleg de minune, iar Ilinca a vorbit foarte frumos despre ei. Din câte a mai povestit chiar ea, se pare că nu au de gând să se mai mute din casa respectivă, atât de mult le place să stea acolo.

Cum se înțelege Ilinca Vandici cu socrii ei! Vedeta a dat cărțile pe față: "De ceva timp avem discuții să…"

Spune despre ei că sunt cei mai buni socri, că sunt mereu săritori și că se simte iubită alături de Andrei în egală măsură.

„Mă înțeleg foarte bine cu ei, locuim împreună de câteva luni, pentru că noi suntem în construcție cu noua casă. Ne-am mutat la socrii acasă, ne place aici și de ceva timp avem discuții să nu mai plecăm de la ei. Sunt foarte norocoasă, am parte de cei mai buni socri pe care și i-ar fi putut dori cineva, sunt calzi, înțelegători, săritori și mă iubesc și pe mine la fel ca pe Andrei. De când sunt împreună cu soțul meu, nu cred că a existat vreodată o discuție sau nemulțumire.”, a povestit Ilinca Vandici pentru Fanatik.ro.