Denise Rifai nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurnalista realizează una dintre cele mai urmărite emisiuni TV și bifează audiențe foarte bune pentru Kanal D. Denise este o profesionistă prin definiție și nu a fost niciodată adepta afișării vieții personale la TV.

Denise Rifai este recunoscută datorită verticalității sale și datorită implicării jurnalistice de care dă dovada. Vedeta a stat mereu departe de scandaluri și nu se știu prea multe detalii despre viața ei personală. Denise își dorește ca aprecierea publicul să vină datorită muncii depuse și nu datorită aspectelor personale.

Jurnalista vorbeste foarte rar despre familia ei. Denise a povestit o singură dată despre părinții ei și despre influența pe care au avut-o asupra carierei sale. Tatăl ei și-ar fi dorit că aceasta să urmeze o carieră în domeniul economic, tocmai de aceea s-a înscris la Academia de Studii Economice. Din păcate, pasiunea ei pentru jurnalism a fost mult mai mare și, drept dovadă, a învins.

Cum se înțelege Denise Rifai cu fratele ei. Jurnalista nu vorbește prea des despre familia ei
Instagram

Denise Rifai a fost trădată de multe ori de persoanele din jurul ei

Denie Rifai are o relație specială cu familia ei și sunt persoanele pe care știe că se poate baza oricând. Nu multă lume știe că prezentatoarea de la Kanal D nu este singură la părinți. Denise mai are un frate cu care se înțelege de minune și la adresa căruia are numai cuvinte de laudă de spus.

Murad este cu șapte ani mai mic decât Denise, dar acesta nu a fost un impediment între ei. De fiecare dată când are ocazia, vedeta recunoaște că fratele ei este printre puținele persoane în care are încredere deplină.

„Mi-am dorit foarte mult un frățior și aveam șapte ani când a apărut. Este mâna mea dreaptă și țin la el foarte mult. Parcă este copilul meu, e mult din mine în el. Îmi doresc foarte mult copii, tocmai prin prisma asta.

Cand crești tu pe cineva sau petreci mult timp cu cineva sau când îi dai tu din energia ta, nu mai este nevoie de cuvinte cu acea persoană; te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă.(…) Are o puritate pe care puțini oameni o au și asta îl face foarte special”, a declarat Denise Rifai pentru radioimpuls.ro.