Cătălin Moroșanu este un bărbat împlinit. Cu o carieră exemplară, mulți îl pot avea ca model. În viața de familie, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 20 de ani alături de Georgiana și este tatăl a doi copii. Fostul luptător a vorbit despre relația sa și cum a rezistat de-a lungul anilor.

Cătălin Moroșanu este un exemplu când vine vorba de cariera sa sportivă. Ce ține de familie, acesta a fost mereu discret. De câteva luni a devenit tătic pentru a doua oară, când, soția sa, Georgiana l-a adus pe lume pe Nicolas Patrick. În viața de cuplu, partenerii ar trebui să se schimbe de-a lungul anilor pentru ca totul să evolueze. Totodată, copiii sunt importanți pentru o relație de lungă durată.

„Sunt mai mulți factori. În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii.

Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva.”, a spus Cătălin Moroșanu pentru Ego.ro.

Social media

Cătălin Moroșanu și soția sa au o relație la distanță

Cei doi au o relație la distanță, Cătălin Moroșanu lucrează în București, iar soția sa locuiește în Iași. Deși este dificil pentru ei acest lucru, când luptătorul avea meciuri prin țară era des plecat. Ei vorbesc în fiecare zi, iar în weekend sunt alături unul de celălalt.

„Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el.”, a mai spus acesta.