Fiul Corneliei Catanga, Alexandru, urmează să se însoare. Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu viitoarea noră. Artistul a spus că viitoarea noră i-a fost cel mai mare sprijin după decesul artistei.

Aurel Pădureanu a dat mai multe detalii despre femeia cu care fiul său Alexandru se va căsători. Interpetul i-a mulțumit acesteia pentru sprijinul oferit după moartea regretatei cântărețe, Cornelia Catanga.

social media

Cum se înțelege interpretul Aurel Pădureanu cu viitoarea sa noră

Viitoarea soție a fiului său și al Corneliei Catanga, Alexandru, are cetățenie americană. După vestea cumplită în care familia a anunțat că îndrăgita artistă Cornelia Catanga a decedat, viitoarea noră a lui Aurel a decis să vină în România.

În cadrul unei emisiuni TV, Aurel Pădureanu a mărturisit că viitoarea sa noră a fost în permanență alături de familia sa după acest moment tragic.

„Alina a fost baza noastră de când a murit Cornelia, de un an și trei luni, ea este lângă noi în permanență. Eu o consider ca și copilul meu, nu ca și nora mea”, a declarat Aurel Pădureanu în cadrul emisiunii.

Mai mult decât atât, interpretul a mărturisit că după nuntă, va locui și el alături de fiul său. Acesta consideră că fiul său are nevoie de el și astfel, nu îi va sta în fire să-l lase singur.

„Alexandru trebuie să plece. Ea este cetățean american, s-a născut la New York. Trebuie să mă duc lângă el, să-i dau avântul ăla. Dacă nu mă vede că sunt lângă el, nu…

Dar așa, o să fiu o perioadă. O să-mi facă și mie bine. Să zic… 5-6 luni de zile. El o să stea un an, un an și jumătate, apoi o se întoarcă și el. Nu o să stea definitiv pentru că e greu”, a spus Aurel Pădureanu.

Artistul încă suferă după decesul regretatei soliste. El consideră că toată lumea l-a uitat după ce aceasta a decedat, inclusiv rudele. Mai mult, el a adus în discuție și faptul că Nicole Cherry, nepoata sa, nu l-a invitat pe îndrăgitul interpret la nunta ei. În cele din urmă, Aurel Pădureanu i-a urat nepoatei sale toate cele bune.