Tenismenul și Amalia Năstase au fost căsătoriți timp de șase ani, iar în 2010 au ales să meargă pe drumuri separate. În timpul mariajului lor s-au născut și două fiice de care sunt foarte mândri, Alessia de 18 ani și Emma de 15 ani. 

După ce a avut loc separarea între cei doi, Amalia Năstase a luat-o de la zero alături ce fiicele sale. La 12 ani de la eveniment, fosta soție a tenismenului a vorbit despre relația dintre ei. Aceasta îl apreciază foarte mult pe Ilie Năstase și îl consideră un tată extraordinar pentru cele două fete ale cuplului.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extraordinar. Iubește fetele, se văd mereu. Le-a făcut cadou două apartamente la mare. Pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată extraordinar pentru fete, se iubesc foarte mult.”, a spus Amalia Năstase la Antena Stars.

Sursa foto: Social media

Amalia Năstase a povestit despre momentul divorțului

Amalia Năstase a vorbit despre perioada de după divorț. Aceasta consideră că a fost o decizie grea, urmată de o perioadă și mai grea. Nu a ținut cont de părerile celorlalți care îi spuneau să nu plece și să se gândească la copii. Ulterior, și-a refăcut viața, s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu și, împreună, au un fiu de șase ani.

„Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost, la vremea respectivă, o decizie foarte grea, având copii. Nu era vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii. În schimb, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău. O viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută! Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!». Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea.”, a declarat Amalia Năstase în trecut.