Află care este relația dintre cei doi foști parteneri.

După o relație de lungă durată, în urmă cu doi ani de zile, actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor. Cei doi formau un cuplu încă din perioada adolescenței, pe vremea când jucau în serialul „Pariu cu viața”.

Deși fanii lor s-ar fi așteptat ca relația de iubire să fie încununată cu o cătorie, cei doi s-au separat după mai bine de 9 ani relație. La început, ambii erau devastați de durere. Acum, atât Cristina cât și Vlad și-au refăcut viețile sentimentale. Cei doi sunt implicați în proiecte comune, astfel că, se întâlnesc destul de des.

Într-un interviu, Vlad Gherman a dezvăluit cum se înțelege cu fosta sa parteneră, Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman: S-a dovedit că nu a fost așa

Sursa: social media

La început, Vlad Gherman era de părere că îi va fi cu mult mai greu să lucreze cu Cristina Ciobănașu după despărțire. Considera că vindecarea va fi mai grea, având în vedere că o vedea destul de des. Însă, se pare că s-a înșelat! Lucrurile au stat taman invers.

Faptul că s-au văzut l-a ajutat pe Vlad Gherman să se obișnuiască mai bine cu noul său status sentimental. Acum, cei doi sunt prieteni, se ajută la nevoie și se sfătuiesc când este cazul.

„Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră.

Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună.”, a declarat Vlad Gherman, pentru viva.ro.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.