Alina Eremia și Sore au fost multă vreme prietene bune. Cele două s-au cunoscut de pe vremea când făceau parte din Lala Band. În timpul acela, ele erau de nedespărțit și petreceau foarte mult timp împreună. În ultimii ani, cele două nu s-au mai afișat atât de des împreună. De aceea, mulți dintre admiratorii lor s-au întrebat dacă nu cumva s-a certat.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, fanii au vrut să afle cum se mai înțeleg cele două cântărețe. Sore a decis să lămurească întreaga situație, pentru liniștea celor care stau cu ochii pe ele. În plus, în urmă cu doar câteva zile, unii au vrut să afle dacă vedetele vor colabora pe viitor. Mulți ar vrea să asculte o piesă pe care să o cânte împreună. Nu se știe încă dacă se va întâmpla acest lucru, cert este că blondina nu exclude deloc această variantă.

Ce relație există între Alina Eremia și Sore?

Cum se înțeleg Sore și Alina Eremia? Au fost cândva foarte bune prietene / FOTO

 

„Te înțelegi cu Alina Eremia”, a scris fanul curios.

„Adevărat. Chiar foarte bine. Nu reușim să ne vedem foarte des, dar e foarte plăcut când stăm împreună”, a venit imediat răspunsul lui Sore, prin intermediul căruia a lămurit pe toată lumea în ceea ce privește relația sa cu Alina Eremia.

În ultima vreme, Sore a fost extrem de ocupată. Cântăreața a mers peste hotare, pentru a filma videoclipul celei mai noi piese de-ale sale, pe care o va lansa cât de curând va fi posibil. Cel mai probabil și de data aceasta, videoclipul respectiv a fost regizat de ea.

Artista a mai discutat pe Instagram și despre partenerul ei de viață, după ce unii au ajuns la concluzia că este o mamă singură. În realitate, Sore este într-o relație de peste 7 ani de zile cu tatăl fiicei sale, Erin. Vedeta nu se afișează prea des cu el pe internet, dar asta nu înseamnă că este singură și nefericită, ba din contră.