Îndrăgitul actor a stârnit din nou multe zâmbete cu una dintre întâmplările sale.

La începutul carierei sale, Mihai Bobonete a jucat alături de Teo Trandafir, într-un serial produs de Ruxandra Ion. La fel ca mulți dintre fanii producătoarei, actorul știa cine este, dar nu și cum arată. Iar acest lucru a dat “naștere” unei întâmplăti amuzante, dar și neplăcute.

Ce s-a întâmplat

Cum se înțeleg Mihai Bobonete și Ruxandra Ion. Actorul a povestit prima lor întâlnire
Facebook

„Relaţia mea cu Ruxandra Ion a murit din faşă. A fost o perioadă, după ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sârbu a ajutat-o să treacă peste acel moment, şi la un moment dat au făcut o încercare şi au zis, bă, ar trebui, ca să-şi mai revină, să facem un serial.

Era o licenţă luată din afară în care personajul principal era John Goodman care era un taximetrist şi cu o nevastă. Teo era nevastă-mea, eu eram John Goodman, căutau un băiat mai grăsuţ, mai fălcos, şi a trebuit să facem un pilot. Şi m-am dus să fac pilotul şi pentru mine era o provocare şi până la urmă suna bine să joci într-un serial cu Teo Trandafir.”, a povestit acesta.

După terminarea mai multor secvențe, actorului i s-a spus că Ruxandra Ion dorește să vorbească cu el.

“Şi la un moment dat îmi zice cineva, vezi că doamna Ruxandra este pe terasă. Şi ies din casa în care filmam pe terasă, era o terasă cu un drum aşa, era şi o piscină în dreapta, şi când am ieşit, doamna Ruxandra era îmbrăcată într-o rochie verde fosforescent.

Era vopsită puţin în cap, roşu cu verde ceva de genul ăsta. Avea o tabletă cu husă verde fosforescent. Un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent.

Și i-am zis: Bună ziua. Eu făcusem un pas aşa înainte. Şi ea zice: Da unde te duceai, nu m-ai văzut?

Eu i-am zis: Era şi greu să vă ratez, referindu-mă la culorile fosforescente. În niciun caz la greutatea dânsei. Nu că s-a supărat, dar mi-a zis: Ieşi. Şi eu am plecat şi eram: Dar… e fosforescent totul. Bă, era totul fosforescent. Nu aveai cum s-o ratezi.”, a adăugat actorul.