Lili Sandu și Silviu Tolu formează un cuplu încă din vara anului 2015.

Cei doi au un băiețel împreună și își împart atribuțiile. Însă, acest lucru vine și ca o provocare. Invitată la podcast-ul moderat de Cătălin Măruță, Lili Sandu a mărturisit că relația de cuplu a avut mici probleme.

Copilul e pe primul loc

Cum se înțeleg Lili Sandu și Alex Tolu. Există o diferență de 12 ani între cei doi
Instagram

„Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal.

Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam. Nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram.”, a povestit Lili Sandu în cadrul podcast-ului.

De asemenea, diva a vorbit și despre stările de epuizare fizică și mentală pe care le-a avut după naștere.

“Eu mi-am alăptat copilul până la un an şi patru luni. Deci clar nu aveam cum să dau pe gât sticlele, când alăptam! Dar, într-adevăr, stările pe care le-am avut în primul an de maternitate au fost atât de diferite şi a fost un carusel de emoţii despre care eu nu ştiam.

A fost foarte dificil să înţeleg stările prin care treceam. Pentru că exista epuizare fizică, epuizare mentală. Pentru că de multe ori nu ştiam dacă fac bine ce fac şi, mai mult decât atât.

Atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, încât în momentul în care am început să am stările respective (…) stăteam şi mă gândeam că n-am dreptul să simt lucrurile astea.”, a declarat Lili Sandu în cadrul podcast-ului.

Vedeta a povestit și despre primul an ca și mămică. Din fericire, Silviu Tolu a fost un partener înțelegător și a avut grijă atât de mămică, cât și de copil.

”Nu plecasem nicăieri în această perioadă. Chiar dacă veneau alții să ne ajute, eu voiam să fac tot. Chiar dacă eram epuizată și nu mai aveam timp pentru mine. Mi-a lipsit faptul că nu am mai fost la fel de apropiată de Silviu, dar m-a înțeles., a mai spus aceasta.