Încă de la intrarea Vivianei Sposub în competiția Bravo, ai stil, a fost clar pentru toată lumea că între ea și Ruxi există o mare neînțelegere. Deși la început nu au dat prea multe detalii despre situația dintre ele, după o vreme lucrurile au început să iasă la iveală. Vedetele se cunosc de ani buni, au fost prietene și au ajuns să se certe grav, din cauza unor neînțelegeri care au legătură cu fostul partener de viață al Vivianei.

Detalii din culisele Bravo, ai stil

Faptul că Ruxi este mult mai bună decât ea în cadrul emisiunii de la Kanal D, o enervează la culme pe iubita lui Geore Burcea. Aceasta este de părere, de exemplu, că în gala de săptămâna trecută a avut o ținută care o depășea cu  mult pe cea purtată de rivala sa, dar că nu a fost punctată corespunzător de către cei jurați.

Ruxi a acordat recent un interviu, unde a vorbit clar și despre situația dintre ea și fosta prezentatoare TV. Se pare că acestea nu se evită neapărat; dacă au ceva să își spună o fac, dacă nu preferă să tacă, pentru că așa este mai bine pentru toată lumea.

„Nu există resentimente, cel puțin din partea mea. Probabil există doar o doză de sarcasm uneori, dar nu pun la suflet astfel de situații. Prefer să îmi concentrez energia, creativitatea, să fac alte lucruri care chiar îmi fac plăcere. Cum am spus, nu sunt un om ranchiunos și nu, nu ne evităm, cel puțin eu nu fac acest lucru. Dacă avem ceva de comunicat, o facem, dacă nu, nu.”,a declarat Ruxi.

Cum se înțeleg, de fapt, Ruxi și Viviana Sposub: "Nu sunt un om ranchiunos și nu..."

 „Nu am venit pregătită de acasă, recunosc, pentru niciun fel de situație, dar am început să mă pregătesc pe parcurs și știu ce am de făcut. Mă surprinde cât de mult suferă unii oameni de propria lor imagine și cât de ușor se atacă din nimicuri. De cele mai multe ori găsesc amuzante situațiile acestea. Pe jurați în fiecare zi îi descopăr altfel, le văd altă fațetă a personalității. Sunt ca niște cameleoni. Îmi sunt foarte dragi, apreciez comentariile lor, învăț din ce spun și, chiar dacă nu am fost de acord cu acea notă, eu tot îl plac pe Tibi Clenci! (râde)”, a mai zis concurenta.