La fel cum s-a zis că Andra și Delia ar fi rivale și că nici măcar nu se înțeleg atunci când îi vorbesc, s-a întâmplat și în cazul soției lui Cătălin Măruță și al Andreei Bălan. Multă vreme, oamenii au fost de părere că femeile au ceva de împărțit, că nu s-au înțeles, dar mai ales că nu vor ajunge să se înțeleagă niciodată. Situația legată de partenera de viață a lui Răzvan Munteanu a fost lămurită de Andra, în cadrul unui podcast la care a luat parte recent. Artista a declarat că ea nu se poate compara cu niciun artist și că atunci când ea și presupusa ei rivală se întâlnesc vorbesc și râd ca niște bune prietene.

Andreea Bălan, o poză cât o mie de cuvinte

În ceea ce privește situația dintre Andra și Andreea Bălan, cea din urmă a vrut să lămurească toate zvonurile și a postat o imagine pe rețelele sociale, care le-a dat motiv de a comenta celor care le urmăresc. Fosta soție a lui George Burcea s-a pozat alături de fiicele sale, dar și alături de Andra și Eva, iar imaginea a acumulat în doar câteva minute mii de like-uri, dar și de comentarii pozitive.

Având în vedere această fotografie, se pare că lucrurile nu stau atât de rău între ele pe cât se credea și că nu doar artistele au o relație specială, ci și fetele lor. Fanii le-au transmis în comentarii că sunt superbe și că se bucură de faptul că nu există niciun fel de rivalitate între ele, așa cum s-a crezut până de curând.

Cum se înțeleg, de fapt, Andra și Andreea Bălan! Una dintre ele a dat cărțile pe față / FOTOCum se înțeleg, de fapt, Andra și Andreea Bălan! Una dintre ele a dat cărțile pe față / FOTO

 

”O poza cat o mie de cuvinte ✨ Andra inseamna foarte mult pentru mine, deoarece ne stim de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne astazi cu copii🤗❤️🥳 Ma bucur mult de fiecare data cand o revad🎤👏🏻”, a scris fosta soție a lui George Burcea pe rețelele sociale.