Antonia a spus lumii întregi care este relația dintre cei trei copii ai săi, Maya, Dominic și Akim.

Antonia este o femeie fericită și împlinită, dar trăiește zilnic cu un mare regret și anume acela că fiica ei, Maya, nu locuiește alături de ei. Vedeta își dorește din tot sufletul să îi aibă alături pe toți cei trei copii ai săi, Maya, Dominic și Akim, dar acest lucru nu este posibil.

Antonia, mărturisiri sincere despre copiii ei

Într-un interviu acordat recent, iubita lui Alex Velea le-a spus tuturor cât de bine se înțeleg cei doi băieți ai săi, care petrec aproape tot timpul împreună, care se susțin și care au tot felul de activăți comune. Amândoi sunt pasionați de muzică și adoră să danseze, dar și să facă mișcare alături de părinții lor.

 

„Se înțeleg foarte bine, se joacă împreună, se ajută, se susțin, au activități comune, sunt mai mereu împreună când nu sunt la școală, respectiv grădiniță. Se iubesc mult și mă bucur să îi văd așa. Nu e o diferență de vârstă atât de mare între ei. Amândurora le place muzica, sunt înnebuniți să asculte muzică, să danseze. Bineînțeles, le place să se joace, să se uite la desene animate. În rest, îi ducem și la înot, și la sală cu noi, dar fac și baschet.”, a declarat Antonia.

Cei mici sunt foarte atașați de Maya și ar vrea ca și ea să locuiască alături de ei, dar au înțeles că sora lor are un altă tată, este nevoită să stea în Italia unde învață și unde s-a născut, de fapt. Dominic și Akim o iubesc pe fiica Antoniei din prima casătorie, iar ea se bucură enorm când vede cât de bine se înțeleg aceștia.

„Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult. Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo.”, a mai spus vedeta.

Distribuie