De-a lungul timpului, între Petre și Călin Geambașu au existat mai multe discuții, iar problemele dintre cei doi nu par să se fi rezolvat încă. Relația dintre tată și fiu nu pare să fie una bună. Cei doi nu au ezitat să își arunce vorbe grele, acuzându-se reciproc de lucruri pe care nu le-ar fi făcut. 

Petre și Călin Geambașu nu au revenit la sentimente mai bune

În urmă cu ceva timp, cei doi au participat la o emisiune, iar de acolo au pornit neînțelegerile. Se pare că artiștii nu s-au înțeles la bani. De aici până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. De la aceste discuții au pornit și un conflict pe plan familial. Petre Geambașu și-a acuzat fiul la acel moment că a încercat să își incendieze mama.

În prezent, relația tată-fiu nu pare să fie prea bună. Într-un interviu acordat recent, Călin Geambașu nu a ezitat să facă câteva precizări cu privire la tatăl său pe un ton ironic.

Deși a moștenit talentul de la tatăl său, Petre Geambașu nu a făcut parte dintr-o trupă până la începerea proiectului „Dansez pentru tine”. Neînțelegerile au pornit de la această emisiune. Călin Geambașu a precizat că tatăl său i-a copiat la un moment dat conceptul de show.

Cum se înțeleg acum Petre și Călin Geambașu. Au îngropat sau nu cei doi securea războiului?
Social media

„Cu toții și-au încredințat priceperii mele și a echipei conduse de mine cele mai importante evenimente din viețile familiilor lor. Președintele țării, apoi celălalt președinte, miniștri, parlamentari și mari oameni de afaceri, etc… în cele două decenii.

Tatăl meu nu mai avea trupă în mod constant până când am început proiectul Dansez Pentru Tine la ProTV și nici câțiva ani după. La Dansez, în primii ani, cântau vocal numai solistele mele și cu mine – sute de melodii”, a precizat Călin Geambașu pentru fanatik.ro.