Theo Rose le arată colegilor săi cum se dansează.

Theo Rose este la filmări zi și noapte, dar nu-i pare tău că a acceptat rolul primit. Ea se distrează alături de colegii săi și echipa de producție, astfel că următorul material este hilar.

Theo Rose s-a orientat către o altă arie artistică. Cântăreața a acceptat rolul în serialul „Clanul” ca fiica lui George Mihăiță. Cum toți o știm ca fiind amuzantă și veselă în fiecare zi, nici pe platourile de filmare nu face excepție. Când are de jucat, o face cu cea mai mare dedicare, iar când are pauză, se distrează cu ceilalți colegi.

Vedeta a ales să-l învețe pe un coleg cum trebuie să danseze din șolduri, pentru melodiile orientale. Theo Rose îi explică i apoi îi demonstrează cum este ce mai bine fiind atentă la ritmul muzicii. Colegii săi au râs copios când au văzut ce activitate au cei doi. Aceasta îi distrează pe toți cei prezenți și e prima la bună-dispoziție.

@theorose @Silviu Mircescu ♬ son original – LOUIS RODRIGUEZ✨

Theo Rose a primit un rol important în serialul „Clanul.” Acesta este debutul său în actorie și este convinsă că va da tot ce are mai bun. Se bucură că are o echipă foarte bună alături de ea, iar noul său iubit, Anghel Damian, este în permanență lângă ea.

„E primul meu rol de actriță. Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial. Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine. Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu.”, a spus Theo Rose Libertatea.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.