După participarea sa la Survivor România, Zanni a ajuns cunoscut în întreaga țară și are mii de fani care îl apreciază și care îl urmăresc la orice pas. Cu toate acestea, foarte puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa fostu, Faimos înainte de a-i da mesaj lui Alex Velea și de a primi ajutor din partea lui.

Zanii, despre începuturile sale

Ei bine, îndrăgitul artist a încercat mai multe meserii, pentru a-și da seama ce anume i se potrivește să facă. La un moment dat, s-a apucat de frizerie într-un cămin de studenți, după ce trecuse de etapa copilăriei. Se maturizase și a decis să facă niște cursuri, avâd impresia că știe ce vrea să facă în viață.

 

„Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc”, a declarat Zanni.

Când a decis să îi dea mesaj iubitului Antoniei, era convins că acesta nu îi va răspunde, dar s-a înșelat, pentru că a primit foarte repede răspuns din partea acestuia. Deși nu a mai avut nicio treabă cu muzica, în prima lună lansase prima sa piesă. Apoi, a mers la primul lui concert, iar lucrurile s-au aliniat fix așa cum trebuia pentru el.

„Am avut o seară în care trebuia să stau cu mine și, după multe gânduri, am decis să îi dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins că nu va răspunde, dar m-am înșelat, mi-a răspuns foarte repede. Mi-a propus să ne vedem. Totul s-a întâmplat cu repeziciune. Deși nu mai cochetasem cu muzica, în maximum o lună de când am ajuns la el la studio, am lansat prima piesă. Totul a evoluat foarte rapid, am mers în concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se aștepta să fie greu, nu făcusem muzică, dar a crezut în mine. Nu am descoperit acest lucru, nu sunt cântăreț. Lângă Alex Velea am reușit  să învăț notele, să cânt și live, deși n-am o voce de interpret, nu sunt Justin Bieber. Cred că un cântăreț nu are succes cu o interpretare impecabilă, ci are succes dacă pune sentimente în acea melodie, dacă face oamenii care îl ascultă să trăiască, să simtă. Muzica înseamnă sentiment, nu numai talent. Eu nu cred că am calități de cântăreț, dar pun suflet în ceea ce cânt”, a mai spus el.