Radu Vâlcan a dat de greu fără soția sa.

Radu Vâlcan îi simte lipsa soției sale și a recunoscut-o în mod public. Prezentatorul a arătat tuturor deranjul făcut de copii și o întreabă pe Adela când se întoarce acasă. Toți internauții s-au amuzat ce postarea făcută. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din țară. Aceștia sunt părinții a trei băieți, cărora le dedică tot timpul pe care îl au. Dezordinea, râsetele și joaca celor mici sunt la ordinea zilei, dar părinții s-au obișnuit și petrec timp cu micuții lor,

Prezentatorul de la „Insula iubirii” le-a arătat fanilor o simplă poză, ce reprezintă un moment din viața sa. Sufrageria familiei este plină de jucăriile copiilor și lucrurile nu mai sunt la locul lor, în ciuda curățeniei făcute. Radu Vâlcan a rămas singur acasă și nu știe cum sa gestioneze situația de unul singur.

În postarea sa, își întreabă soția când se întoarce pentru a face față împreună celor mici. Internauții consideră că și-o merită, mai ales că Adela Popescu a rămas singură cât timp s-a filmat „Insula Iubirii” și Radu Vâlcan a fost plecat în Thailanda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Vâlcan (@raduvalcan)

„Să vă zic, așa este viața la mine. Acu’ o oră era ordine, lună. Acu’, un minut, era așa. Adela e plecată cu cea mai mică parte din componența noastră, eu sunt aici, cu golanii ceilalți. Ce mișto să fii dezordonat și împlinit.
@adela_popescu, când viiiiiiiii! ”

Adela Popescu s-a amuzat pe cinste când a văzut și a dar o replică memorabilă. Vedeta TV plecată de acasă i-a dat soțului un sfat extrem de eficient. I-a spus să nu strângă nimic, ci să-și pună un prosecco. Fanii au reacționat și s-au distrat copios după cele citite.

„Nu mai strânge nimic. Pune un prosecco la rece si aia e.”, a fost replica Adelei Popescu.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.