Marisa Paloma își împarte timpul între viața de mamă și proiectele sale.

Viața Marisei Paloma s-a schimbat destul de mult de când a venit pe lume micuța Iris. Tânăra și partenerul ei, Liviu Stanciu se bucură de familia frumoasă pe care și-au întemeiat-o. Totuși, Marisa Paloma nu a uitat de activitățile pe care le avea înainte de a se naște fiica sa și își împarte timpul între viața profesională și cea personală cu brio. 

Marisa Paloma, cu fiica sa la sală

Cu toții știm că nu este deloc ușor să fii mamă, dar se pare că Marisa are timp pentru toate activitățile. Cum trebuie să ajungă și la sală, iar micuța trebuia să rămână cu cineva, tânăra a venit cu fiica sa la antrenamente.

Marisa Paloma încearcă pe cât posibil să treacă pe la sală cât mai des. Chiar dacă este mamă, acest lucru nu o împiedică să renunțe la obiceiurile sănătoase. Ba mai mult, tânăra își dorește să inspire cât mai multe femei care tot amână antrenamentele de la sală pe motiv că nu au cu cine să își lase copiii.

Cum se descurcă Marisa Paloma cu fiica sa. Ce obiceiuri noi are tânăra de când este mămică
Instagram

Într-un videoclip postat pe Instastory, se poate vedea că Marisa Paloma este la sală, cu fiica sa. Ei bine, spre deosebirea de alte antrenamente, cele din urmă cu o zi au fost mai speciale. Micuța Iris și-a „încurajat” mama țipând să facă mai multe exerciții, o motivație cum nu se poate mai bună.

În postarea Marisei, s-a auzit și încurajările venite din partea antrenorului. Și el este de părere că tânăra poate face mai multe exerciții. Zis și făcut, mai ales că micuța începe să țipe și mai tare.

„Și motivația aici. Ce zici acolo? Încă una. Să mai facă încă zece? Ce galerie puternică ai, Marisa. Încă 20 că astfel țipăm, face urât aici”, sunt câteva dintre încurajările antrenorului, dar și ale micuței, care a venit cu Marisa Paloma la sală.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.