„M-am plimbat cu bicicleta și am încercat să slăbesc puțin”, a spus el în timp ce-și arunca o privire spre abdomen, în cadrul unei emisiuni cu Ellen DeGeneres, mai apoi a adăugat: „Am devenit un pic mai grăsuț.”

Actorul născut în Hawaii, Jason Momoa, a captivat publicul de pretutindeni, în mod special pe cel feminin. Și-a câștigat notorietatea mai întâi cu scenele de luptă din „Conan Barbarul” (2011) și, probabil cel mai mult, cu aparițiile sălbatice din „Game of Thrones”.

Se descurcă destul de bine cu educația copiilor pe timpul pandemiei. Este prudent, totuși, Momoa, a declarat că nu petrece prea mult timp în casă.

„M-am plimbat cu bicicleta și am încercat să slăbesc puțin”, a spus el în timp ce-și arunca o privire spre abdomen, în cadrul unei emisiuni cu Ellen DeGeneres, mai apoi a adăugat: „Am devenit un pic mai grăsuț.”

Aceasta din urmă a spus că nu este de acord cu afirmația actorului, apoi a făcut haz pe baza unui meme care-l are în vedere:

”Wash your hands like you’re washing Jason Momoa.” (Spală-te pe mâini de parcă l-ai spăla pe Jason Momoa).

Pe cât de multe admiratoare pe atât de serios și retras este, a mărturisit de mai multe ori că nu îi este tocmai confortabil să joace în scenele de sex din filme. Cea mai mare provocare a fost să filmeze scenele sălbatice din „Game of Thrones”, alături de actrița Emilia Clarke (Daenerys Targaryen – Mama Dragonilor), îl deranja încărcătura foarte mare de violență.

„Este unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le fac vreodată, pentru că pur și simplu o respect și o iubesc foarte tare pe Emilia”, a declarat el pentru MTV.

Puțini știu dar actorul este un mare familist, are două copii cu Lisa Bonet, Lola Iolani și Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. Semnificația numelui băiețelului său a fost explicată de mama lui Jason: Nakoa înseamnă „războinic”, Mana se referă la „putere/spirit”, Kaua înseamnă „ploaie” și Po înseamnă „întuneric”- se presupune că așa a fost vremea când s-a născut micuțul. Numele mijlociu al lui Momoa este tot Namakaeha.

O altă provocare a vieții sale a fost modul în care s-a ales cu cicatricea recognoscibilă a acestuia. Se pare că cineva l-a desfigurat în timpul unei încăierări dintr-un bar în anul 2008.

Share.