Antonia și Alex Velea se ocupă singuri de copiii lor.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi sunt împreună de aproape zece ani și au o familie frumoasă. Artiștii au demonstrat că nimeni și nimic nu este mai presus de iubirea lor, iar, în viitor, se vor căsători.

Antonia și Alex Velea au un program foarte încărcat. De când s-au ridicat restricțiile impuse de pandemie, cei doi aproape că au evenimente în fiecare weekend. Atunci când pleacă de acasă, artiștii își lasă copiii pe mâini bune. Până acum, cei doi nu au apelat deloc la ajutor extern, precum bonele.

Antonia și-a asumat din prima rolul de mămică și și a vrut să se implice total în creșterea celor mici. Deși nu i-a fost deloc ușor, artista nu regretă nimic din ceea ce a făcut. Antonia și-a organizat programul astfel încât să aibă timp și pentru carieră, dar și pentru copii.

Cum se descurca Antonia cu trei copii. Viitoarea soție a luI Alex Velea a recunoscut că este „mâna de fier” din familie
Instagram

Antonia nu poate să mai aducă pe lume copii

Iubita lui Alex s-a împărțit exemplar între cei trei copii pe care îi are. Artista mai are o fetiță din căsnica anterioară cu italianul Vicenzo Castellano. Deși este la kilometri distanță de micuță, Antonia comunică mereu cu fetița ei și profită de fiecare timp liber pentru a o chema în România.

Antonia este o mămică excepțională, iar asta o spune și Alex Velea de fiecare dată când are ocazia. Din păcate, cei doi nu mai pot avea copii, însă se bucură la maxim de picii lor. Artista a recunoscut că, uneori, este destul de dură cu cei doi băieți, însă tot ce face, face pentru binele lui.

„Ei sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare. Însă, mă ajută că avem o comunicare deschisă. Știu când să fiu mamă și când prietenă, când trebuie să îmi impun punctul de vedere spre binele lor.

Și, foarte important, Alex îmi este alături, mă susține. Facem o echipă minunată împreună și din acest punct de vedere”, a declarat Antonia pentru unica.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.