Alina Laufer a devenit mămica gemenilor la începutul anului 2021, după lungi și dezamăgitoare încercări de a rămâne gravidă. Bebelușii vedetei s-au născut prematur, la doar 29 de săptămâni, iar șansele lor de supraviețuire erau sub semnul întrebării. Cu toate acestea, micuții au reușit să treacă de momentele critice de după naștere și să ajungă alături de mama lor acasă, după o lungă perioadă de spitalizare.

Alina se ocupă personal de cei doi gemeni

Chiar dacă a te dedica total creșterii copiilor poate fi dificil, Alina nu a fugit de această responsabilitate și nu a apelat la multe ajutoare așa cum mulți ar fi crezut. Vedeta este mamă cu normă întreagă pentru gemenii Davina și Nathaniel. Cel care îi este alături atunci când nu călătorește în străinătate este chiar soțul ei, Ilan Laufer.

Sursa foto: Instagram

Alina a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare în parc alături de micuții ei.

Ca o mămică grijulie, blondina a avut grijă să le pregătească înainte și masa celor mici, astfel încât aceasta să poată fi consumată în natură.

Noi am ieșit să luăm prânzul.”, a scris vedeta în descrierea fotografiilor.

După divorț, a locuit în America

Imediat după ce și-a încheiat mariajul cu Jorje, Alina și-a făcut bagajele și s-a mutat alături de fiica ei și de actualul partener, în America. Perioada a fost una dificilă pentru tatăl Karinei care și-a văzut fiica foarte rar față în față, ci mai mult prin intermediul internetului. Alina s-a întors alături de Ilan Laufer în țară pentru a urma și aici procedurile de inseminare in vitro începute peste Ocean. Celebrul cuplu nu s-a mai întors înapoi în SUA, mai ales că datorită faptului că Ilan a fost ales ministru al mediului de afaceri.

Alina și Jorje au rămas prieteni după divorț, mai ales că ambii și-au refăcut viețile având relații statornice. Foștii soți se ocupă acum împreună de creșterea fiicei lor.