În acest an, show-ul „Asia Expres” și-a schimbat denumirea în „America Express – Drumul aurului” . Nouă echipe se vor „bate” pentru marele premiu. 7000 de kilometri vor avea de parcurs aceștia prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Printre cele nouă echipe se numără și Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan.Show-ul va fi prezentat și în acest an de către Irina Fodor, „titulara” emisiunii, Gina Pistol declarând că din sezonul următor va reveni la emisiune.

Anca Serea și Adi Sîna au refuzat participarea în cadrul emisiunii „America Express” din acest an. Fosta prezentatoare de la Prima TV a spus că acest format nu li se potrivește, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au spus „pas” propunerii venite din partea conducerii Antenei 1.

„Depinde de cât stăteam…”

Sursa: Social media

În același timp, Anca Serea a dezvăluit care este metoda de calcul pentru cum sunt plătiți concurenții din cadrul acestui show. Se pare că producătorii îndrăgitei emisiuni țin cont de cât timp au petrecut concurenții în show, iar onorariu era calculat și în funcție de rating-ul pe care îl înregistra producția pe durata difuzării.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. a declarat Anca Serea  pentru Impact.ro.

Cât despre motivele din spatele deciziei cuplului de a nu participa se numără faptul că cei doi parteneri nu sunt tentați de acest tip de emisiune.

„Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie.” a declarat Anca Serea pentru sursa citată