După ce a fost acuzat de violență de fosta soție, Costin Cernea a oferit prima declarație

După un mariaj care a durat 18 ani, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns la capătul puterilor și au decis că traiul împreună nu mai este posibil. După ce a fost acuzat de fosta soție de acte de violență, pictorul a negat orice afirmație și a menționat că niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. 

Costin Craioveanu a menționat și faptul că viața copiilor pe care îi au nu va fi afectată. Îi vor  crește pe aceștia în mod normal și se vor implica amândoi. Iată însă care au fost declarațiile celor doi.

Care a fost, de fapt, motivul divorțului dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea doar a confirmat zvonurile, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii.

,,E adevărat. Dar nu comentez nimic.”, a declarat Mihaela Cernea, potrivit fanatik.ro.

Declarația lui Costin Craioveanu

Pictorul a povestit că întâlnirea s-a produs acum o săptămână.

..A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e.”, a spus Costin Craioveanu.

Facebook

Cât despre acuzațiile de violență, acesta le-a negat cu vehemență.

”Nu a existat nimic, niciun fel de act de violență. A fost dat aiurea. A zis și în presă ea că nu a fost nimeni… că eu niciodată nu am atins-o. Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu îmi face plăcere.”, a mai precizat Costin Craioveanu.

”Mergem înainte. Să fim sănătoși. Trebuie să ne creștem copiii. Nu avem cum altfel. Nu! Nu cred (n.r. că își mai reface viața)! Nu pot să mai vorbesc nimic.”, a mai adăugat acesta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!