Bărbatul acuzat că a profitat de fată și a dezbrăcat-o a venit cu explicații

Apar noi detalii în cazul adolescentei care ar fi fost abuzată de un asistent de pe ambulanță. Bărbatul a dezvăluit că fata era căsătorită și că acuza dureri abdominale.

Părinții fetei în vârstă de 17 ani au sunat la 112, deoarece aceasta se simțea foarte rău. Avea simptome de gripă, așa că au considerat că cea mai bună alegere este ca un specialist să vină și să-i acorde ajutor medical.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, din care făcea parte și un bărbat. Ambulanțierul a fost acuzat ulterior de mama adolescentei că a profitat de ea și a pus-o să se dezbrace. Asta deși simptomele pe care le avea tânăra nu ar fi necesitat o asemenea investigație, spune femeia.

Cazul a făcut înconjurul României, iar în urma plângerii depusă la Poliție de mama adolescentei, autoritățile au început o anchetă. Doar că atunci când l-au luat la întrebări pe bărbatul în cauză, povestea sa a fost diferită de cea a părinților tinerei.

Mai exact, bărbatul a explicat că fata nu avea simptome de gripă, după cum a acuzat. Echipajul medical a constat că, de fapt, fata avea dureri abdominale, fără febră sau restul simptomelor pe care le descrisese când a solicitat o ambulanță.

Așa că asistentul a fost nevoit să facă investigații mai amănunțite, să vadă care este cauza acestor dureri. Deoarece tânăra s-a plâns că are un mare disconfort, bărbatul a luat în considerare varianta ca aceasta să fie însărcinată și să aibă o sarcină extrauterină sau chiar un avort spontan. I-a făcut un EKG, apoi a palpat-o să vadă dacă poate identifica care este problema.

Simultan, i-ar fi sugerat fetei să meargă la spital pentru investigații mai amănunțite. Însă adolescenta a refuzat categoric acest lucru, ba chiar a semnat fișa de intervenție în acest sens.

Cum se apără bărbatul acuzat că a dezbrăcat-o pe fata de 17 ani

Eu sunt asistent medical de 34 de ani (…) Am fost acuzat că nu a fost mămica lângă copil când i-am făcut investigațiile, dar fata era căsătorită cu un băiat în altă parte a satului. Eu nu le cer certificatul de căsătorie. (…)Pentru toate investigațiile pe care i le-am făcut, i-am cerut voie, iar lângă mașina care avea ușa întredeschisă și era pornită, pentru a funcționa camera video, s-au aflat permanent soacra, soțul și alte două persoane., a declarat asistentul de pe ambulanță.

Întreaga interacțiune dintre cei doi a fost surprinsă de camera de luat vederi din ambulanță. Filmarea a fost preluată de autoritățile competente, care vor stabili dacă a fost vorba de un consult care a respectat procedura sau de un abuz sexual, după cum acuză părinții minorei.

Share.