Iubirea și sufletul pereche vine mereu cu o lecție. Fiecare om care apare în viața noastră, indiferent de poveste și parcurs. Unii sunt o lecție, alții sunt o amintire. Important este să învățăm să acceptăm tot ceea ce oamenii vor să ne învețe, indiferent de sentimentul stârnit

Iubirea adevărată înseamnă liniște și pace. Refugiul pe care îl găsești în brațele celui de lângă tine este prețios și trebuie păstrat. Se spune că doar locurile unde nu ne deranjează nimeni, este refugiul unde putem merge, pentru a scăpa de amintirea unei vechi iubiri.

Trebuie să ne eliberăm inima, pentru a scăpa de regrete și karma fostelor iubiri

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii” Adevăruri Ascunse” despre ritualurile care ne ajută să scăpăm de karma iubirilor din trecut.

Cum scăpăm de karma relațiilor eșuate. Lidia Fecioru te învață cum să depășești o despărțire dureroasă
Pixabay

„Multă lume încurcă sufletul pereche cu iubirea. Sufletul pereche vine întotdeauna cu o lecţie. Se spune că iubirii îi place liniştea, nu gălăgia. Ca să scăpăm de bagajul iubirii trecute trebuie să ne găsim un loc unde să nu ne deranjeze nimeni. În acest fel, noi ne vom elibera inima. Atâta timp cât ne vom elibera inima, vom vedea că nu vom mai avem niciun fel de regret.

Nu pot sta doi oameni pe un scaun, decât înghesuiţi. În acest fel, noi ne vom elibera inima. Atâta timp cât ne vom elibera inima, vom vedea că nu vom mai avem niciun fel de regret.

Nu pot sta doi oameni pe un scaun, decât înghesuiţiEste bine ca după o ruptură să ai măcar şase luni de zile timp să stai singur, să nu mai faci aceleaşi greşeli, să nu mai crezi aceleaşi lucruri.

Trebuie să avem curajul să ne eliberăm sufletul şi să ne spunem în gând că ne eliberăm de aceaste relaţii. Lăsăm totul în trecut şi mergem mai departe în viaţa noastră. Este bine să scriem pe un bileţel şi se spune că acel bileţel îl putem pune într-un bol, aprindem o lumânare şi îi dăm foc să ardă, iar acea cenuşă o suflăm în vânt. Să ţinem minte, nu te poţi arunca într-o apă unde te-ai mai înecat”, a spus Lidia Fecioru