Conexinea cu divinitatea se realizează, de cele mai multe ori, prin meditație, rugăciune, bunătate și iubire. Uneori o stare profundă de meditație are nevoie de vibrarea unei afirmații care să te determine să rămâi conectat la ceea ce înseamnă iuvbire, cu adevărat. Repetate în gând sau cu voce tare, conștient și cu simț de răspundere, pot face adevărate minuni în viața ta. Iată afirmațiile care te aduc mai aproape de Dumnezeu:

Reclamă

1. Nu judec nici cu vorba, nici cu gândul, şi cu atât mai mult nu mă preocup de ce gândesc oamenii. Fiindcă cel mai adesea acela care trăieşte numai cu grija părerii oamenilor îi judecă aproape pe toţi cei pe care-i cunoaşte.

2. Ofer numai iubire în jurul meu.

3. Comunic liber cu orice om prin și cu rugăciune. Ţin minte că în faţa mea nu se află un ucigaş, un desfrânat, un jandarm, un poliţist, un rege, un spion, ci manifestarea lui Dumnezeu. Ţin minte în faţa cui mă aflu şi mă port cu el cum m-aș purta cu cel mai sfânt lucru din lume.

4. O idee minunată, Dumnezeu e lumina soarelui, iar omul, adică eu, sunt un obiect care absoarbe razele luminii-Dumnezeu. Viaţa mea este absorbţia tot mai mare a Divinităţii.

5. Când am conştiinţa vieţii altor făpturi, iubindu-le, trăiesc o viaţă dumnezeiască.

6. Activitatea vieţii se manifestă prin iubire. Omul nu poate spori iubirea din sine, pentru că iubirea este esenţa vieţii înseşi. Omul poate numai să distrugă piedicile din calea manifestării iubirii. În asta constă viaţa omului, iar eforturile lui trebuie îndreptate în această direcţie.

7. Gândim şi spunem: de ce Dumnezeu nu ne-a spus voia Sa prin cuvinte, dar uităm că prin cuvinte, întotdeauna imprecise, neclare, mereu incomplete, vorbesc în imperfecţiunea lor numai oamenii; Dumnezeu are alt limbaj, alt mijloc de a transmite adevărul: prin faptul că ne face conştienţi de natura lui. Dumnezeu nu transmite omului cunoştinţele despre sine prin limbajul uman, prin cuvânt, ci prin limbajul său divin, pe care inima curată a omului îl înţelege pe deplin fără cuvinte.

8. Scopul vieţii nu e să fiu măreţ, bogat, puternic, ci să-mi păzesc sufletul.