Nu mai este niciun secret faptul că din ce în ce mai multe state care se confruntă cu lipsa populației adoptă fel de fel de metode menite să-i ademenească pe cei care vor să își schimbe domiciliul. De cele mai multe ori, prețul pe care trebuie să îl plătești este unul infim, dar mutarea vine la pachet și cu anumite obligații.

Italia este una dintre țările care, în ultima vreme, anunță că așteaptă noi locatari cărora să le dea case la prețul de un euro. Astfel de locuințe sunt răspândite de-a lungul întregii țări, iar faptul că valoarea lor este una atât de mică, îi atrage pe foarte mulți.

Unele dintre ele sunt în orașe foarte frumoase, nu doar în zone rurale așa cum se așteaptă mulți. Peisajele sunt pur și simplu uimitoare, iar orășelul care adăpostește aceste case pare desprins din filme. Însă, pe cât de atrăgător sună anunțul, pe atât de complicat este procesul de obținere a unei astfel de case, dar și a îndeplinirii condițiilor pe parcurs.

Cum să îți iei casă cu doar un euro. Cum arată locuințele pe care plătești acest preț infim Sardinia Real Estate Blog

Există înșelătorie în spatele acestui proces?!

Una dintre zonele unde există multe astfel de case este Sardinia, dar trebuie știut de la început faptul că starea lor de degradare este una destul de avansată. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, costul renovării este mult mai mare decât dacă ar fi cumpărată direct renovată.

Posibilitatea de a cumpăra o casă cu un euro vine din necesitatea celor care dețin o proprietate în stare deplorabilă și vor să scape de ea fără prea multe probleme. Iar asta pentru că, de cele mai multe ori, deținerea unei case presupune costuri destul de mari.

Pentru cei care s-au întrebat de ce aceste case au un preț atât de mic, răspunsul este simplu. De cele mai multe ori, un imobil este deținut de mai mulți proprietari, iar cota parte a fiecăruia este destul de mică. Starea de degradare este destul de avansată, iar în acest caz, nici măcar statul nu mai vrea să le cumpere.

@videotop21212921 #casadevanzare #uneuro #haisaajungempeforyou #haiacumapefyurgent #tiktokromania2121 #fyp #foryou #fypシ #romania🇷🇴 #like #followers➕ #fypシ゚viral ♬ sunet original – Alin