Află care este trucul prin care îți poți albi încălțămintea acasă

Îngălbenirea încălțămintei este marea problemă cu care ne confruntăm. Oricât ai încerca să previi acest proces, de cele mai multe ori este inevitabil. Din varii motive, oricât de mult am încerca să ne protejăm încălțămintea preferată, îngălbenirea tălpilor nu poate fi evitată.

Toată lumea știe metodele clasice de curățare a încălțămintei cu bicarbonat de sodiu sau pastă de dinți. Adevărul este că, de cele mai multe ori, acest lucru chiar funcționează. Dar ce putem face în cazul în care perechea preferată de adidași nu își mai poate recăpăta albul curat și fără impurități? Ei bine, există un remediu foarte ușor de folosit.

Cum curățăm adidașii acasă, încât să îi putem păstra cât mai mult timp

Motivul care duce la îngălbenirea tălpilor adidașilor este oxidarea. Acest întreg proces are loc atunci când tălpile de adidași intră în contact cu apa și nisipul. Din fericire pentru cei care întâmpină această problemă, există un remediu care funcționează.

Cum să cureți adidașii în cel mai simplu mod. Vei scăpa de petele galbene inestetice
Sursă foto: Playtech.ro

Astfel, pentru a curăța două perechi de tălpi de adidași, folosiți două lingurițe de înălbitor și două de apă caldă. Se amestecă ambele ingrediente timp de cel puțin un minut. Ajutați-vă de o periuță de dinți. Aplicați cu ea acest amestec pe toată suprafața tălpilor. După aceea, frecați suprafața cu o perie curată sau un o cârpă. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute, după care clătiți cu apă caldă. Lăsaț-ile la uscat într-un loc unde pătrunde lumina soarelui. Dacă după întreg procesul nu reușiți să eliminați toate petele galbene, repetați procesul.

În cazul adidașilor, în sine, cea mai rapidă metodă de curățare este să îi spălați la mașina de spălat. Este important să țineți cont de faptul că dacă folosim un program greșit de spălare, ne putem disctruge încălțămintea. Este cea mai simplă metodă de a curăța încălțămintea atât în interior, cât și în exterior. Notați-vă acest truc, pentru momentele în care vă curățați adidașii.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!