Citirea discretă a unui mesaj WhatsApp? Este un lucru posibil. Acest articol vă prezintă 3 sfaturi pentru a vă citi mesajele WhatsApp fără ca expeditorul să ști

Cu peste două miliarde de utilizatori activi în întreaga lume, WhatsApp este o aplicație gratuită de mesagerie instantanee și apeluri video. La fel ca multe alte aplicații, WhatsApp permite expeditorilor să vadă dacă destinatarul a citit mesajul, datorită celor două mici semne de control albastre afișate lângă mesaj. Stați liniștiți, este încă posibil să citiți un mesaj WhatsApp fără să-l deschideți și chiar fără să vă conectați!

Pentru a citi un mesaj în mod discret, aveți la dispoziție 3 trucuri.

Trucul „modul avion” pentru a evita să apăreți online pe WhatsApp

Aceasta este cea mai clasică tehnică. Aceasta constă în activarea modului avion înainte de citirea mesajului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați setările telefonului și să activați această configurație care vă permite să întrerupeți toate conexiunile de rețea. Apoi deschideți aplicația WhatsApp și citiți mesajul în liniște.

Opțiunea „confirmare de citire” să nu mai apară online pe WhatsApp

Această tehnică este foarte simplă. Trebuie doar să dezactivați funcția

Sursa: Social media

Puteți dezactiva opțiunea „Confirmare de citire” pentru ca cele două semne de bifă să nu fie niciodată afișate în albastru. Pentru a face acest lucru, mergeți pur și simplu la setările aplicației WhatsApp, la fila confidențialitate și dezactivați opțiunea „confirmare de citire”. Vă rugăm să rețineți că nu veți putea vedea confirmările de citire ale altor persoane.

Folosiți widgeturile WhatsApp pentru a evita să apăreți online pe WhatsApp

Pe ecranul smartphone-ului, atingeți un spațiu gol. Țineți apăsat degetul până când apare opțiunea

Apare opțiunea „Widgets”. Căutați aplicația WhatsApp și alegeți opțiunea de widget „WhatsApp 4×2”. Astfel, mesajele vor fi afișate pe ecranul principal fără a fi nevoie să vă conectați sau să accesați aplicația.

Pe lângă aceste trucuri, este posibil să citiți mesajele WhatsApp în mod discret prin intermediul barei de notificare. Pentru ca acest truc să funcționeze, asigurați-vă că notificările WhatsApp sunt activate. În caz contrar, le puteți activa cu ușurință pe Android sau IPhone prin intermediul setărilor telefoanelor dvs. inteligente.

Rețineți că, pentru utilizatorii Apple, este posibil chiar să răspundeți la un mesaj fără a fi nevoie să accesați aplicația. Într-adevăr, odată ce bara de notificare este afișată, rămâneți apăsat́ pe ea până când aveți posibilitatea de a completa mesajul și de a-l trimite. Această funcție vă permite să răspundeți la un mesaj fără să apăreți online.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.