Claudia Pătrășcanu nu are deloc liniște după despărțirea cu scandal de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul disperării! Deși s-a despărțit de tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău, în urmă cu trei ani, artista încă este legată de familia afaceristului. Însă nu într-un mod plăcut! Solista le-a adus din nou acuzații foștilor socri, despre care a mărturisit că au voit în mod intenționat să le facă rău ei, cât și copiilor săi. Iată despre ce e vorba!

Claudia Pătrășcanu este foc și pară pe familia lui Gabi Bădălău. Cântăreața a publicat pe rețelele de socializare un mesaj de disperare, în încercare de a recupera de la părinții fostului ei soț o ființă dragă ei, cât și băieților săi.

Cum s-au răzbunat foștii socri pe Claudia Pătrășcanu

Pe vremea când forma un cuplu cu Gabi, Claudia Pătrășcanu a cumpărat un cățel, pe nume Aki. După despărțirea cu scandal de bărbat, socrii ei au decis să păstreze forțat patrupedul. Șatena este de părere că aceștia au făcut acest lucru cu rea-voință, pentru a se răzbuna pe ea și pe nepoții lor, care se topesc de dorul cățelului.

Acum, Claudia încearcă să-l recupereze pe Aki de la familia lui Gabi Bădălău, pe care o acuză că nu are deloc grijă de patruped.

„El este Aki. Este sufletul copiilor mei, sufletul meu. L-am cumpărat pentru copiii mei când avea două luni. A fost mare fericire. Un câine bun și deștept….un suflet pe care nu-l pot uita niciodată și pentru care copiii, dar și eu suferim enorm.

Dragi bunici, nu vă răzbunați pe mine ci pe nepoții dumneavoastră! Vă implor pe toate căile de comunicare, deoarece m-ați blocat, să vă uitați adânc în ochii acestor copii care își doresc prietenul lângă ei.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

foto: facebook

Familia lui Gabi Bădălău nu are grijă de cățelul cumpărat de artistă

Solista a dezvăluit că Aki are parte de tratamente grele în curtea socrilor ei, și că ar fi tratat mai rău decât „un maidanez.”

„Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând, să ne fie dat acest suflet, dar nici măcar atât. Nici măcar pentru copii și lacrimile lor din ochi?!

Sunt zile când copiii plâng după el, zile când insist să-mi fie dat înapoi pentru copii. Nici Aki nu este fericit fără copii. Dacă ar fi cu noi, l-aș ține liber în curte, nu îngrădit de 3 ani, deși există o curte de 1500 mp.

Akiță face parte din mine și copiii mei. Este familia mea și nu mă las până nu-l aduc acasă. Este ținut mai rău decât un maidanez. Nu mai are iubire, nu-i mai vede pe copii și nimeni nu se joacă cu el.

E doar un suflet și mi se rupe inima pentru el. N-am nevoie de nimic altceva, ci doar îmi doresc să-l avem pe Aki înapoi. Copiii spun mereu ca le este milă de Aki că este închis și-l vor aici, acasă. Ce aș putea face? Unde să mă adresez? E nedrept. Îl vrem înapoi, liber în curte, nu închis după gratii de 3 ani.”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu în mesajul ei.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.