Cum s-au împrietenit Clejanii cu Johnny Depp? Este întrebarea care zace de mult timp pe buzele fanilor extrem de curioși. Cel care a fost profund marcat de momentul respectiv este Ioniță de la Clejani. Atenția a căzut din nou asupra Clejanilor, după ce Margherita a provocat un accident de mașină.

Reclamă

Din păcate ea era sub influența drogurilor, iar de atunci, un adevărat scandal a apărut în showbiz. Vedeta riscă un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Ea se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque; iar într-un moment de neatenție, vedeta a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă a străzii. Și de aici a pormit scandalul.

Reclamă

Totuși…cum s-au împrietenit Clejanii cu Johnny Depp?

Se pare că Johnny Depp a prins drag de Clejani, după ce i-a auzit cântând când a venit în România. Așa a început totul! Se pare că actorul i-a dăruit lui Ioniță de la Clejani un acordeon nou, iar acest fapt l-a impresionat profund. Mia mult de atât, taraful de Clejani a cântat pentru actor chiar și la el acasă, nu doar pe meleagurile noastre. Se pare că Johnny Depp avea lacrimi în ochi, atunci când o auzea cântând pe Viorica.

„Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere. După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc. De asemenea, am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se află pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cântat și în casă lui din Los Angeles”, povestea artistul, în urmă cu ceva timp.