Monica Davidescu a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul său, Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au demonstrat faptul că nimic nu poate sta în calea iubirii lor. Formează un cuplu de aproape 3 decenii și pare că cei 26 de ani petrecuți împreună până acum nu sunt de ajuns pentru a-și arăta dragostea unul față de celălalt.

Cu toții știm că se numără printre cele ai solide cupluri din lumea mondenă, însă puțini sunt cei care știu cum au ajuns să se cunoască. Cei doi au devenit părinți acum 11 ani când s-a născut fiica lor pe nume Dora. Venirea pe lume a micuței a unit și mai mult cuplul format dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Cum s-au cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu?

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui spectacol, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit. Monica Davidescu este cea care a oferit detalii despre cum s-a cunoscut cu soțul său, juratul din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

„Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban. Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă.

Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: „Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!“. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier… I-am zis soţului: „Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: «Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!». Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap“, povestea actrița.

Cum s-au cunsocut Aurelian Temișan și Monica Davidescu? Secretul căsniciei lor de 26 de ani! „Parcă acum a început totul”
unica.ro

Care este secretul căsniciei lor?

Nu puțini sunt cei care se întreabă cum de relația lor a trecut cu brio testul timpului. Aurelian Temișan mărturisește că în relația lor nu este vorba de niciun secret. Relația lor fiind este bazată pe trăirea clipei cât se poate mai bine.

”Dacă ar exista un secret, cu siguranță ar exista și o rețetă. Eu prefer să nu știu ce mă așteaptă mâine, când e vorba de lucruri pe care nu le poți controla. Parcă acum a început totul, negândin- du-ne nicio secundă la a treia zi. Iată, 23 de ani despre care vorbim… E vorba de ce ți-e scris pe frunte, dar nu poți ști vreodată”, spunea Aurelian Temișan, în urmă cu 3 ani.

 

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.