Georgiana Elisei rămâne o femeie importantă pentru Jador.

Fără doar și poate, Jador se numără printre cei mai apreciați maneliști de la noi. Artistul nu stă deloc rău la capitolul carieră, dar nici în dragoste. Despre fostele relații ale lui Jador s-au spus și scris multe. De departe, cea mai mediatizată legătură amoroasă a manelistului a fost cea cu Georgiana. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Tânăra rămâne în continuarea femeia pe care manelistul o apreciază mult. 

Jador: N-am crezut că mă bagă în seamă că era prea frumoasă pentru mine

Manelistul a recunoscut în cadrul unui podcast faptul că Georgiana rămâne specială pentru el, chiar dacă au ajuns în pragul despărțirii de mai multe ori. Artistul a rememorat prima întâlnire cu cea care avea să îi devină iubită, mărturisind că inițial nu s-ar gândit că va avea vreo șansă cu ea. Ulterior, lucrurile au evoluat, iar cei doi au avut o relație. dar legătura lor nu a fost lipsită de controverse.

Nu de puține ori s-a speculat faptul că infidelitatea ar fi fost motivul pentru care Georgiana a decis să pună punct relației de mai multe ori. De altfel, Jador a fost surprins pe când forma un cuplu cu aceasta alături de o altă domnișoară, iar acest lucru a stârnit furia fostei iubite.

Întrebat ce părere are acum despre Georgiana, Jador a mărturisit că ea a fost cea care l-a iubit cu adevărat. Se pare că tânăra nu a fost interesată de popularitatea manelistului, iar acest lucru l-a impresionat pe artist.

 

@diana.blogger #viral #chisinau #dianablogger #chisinaumoldova #fyp #jador_official_one #romania🇷🇴 ♬ Piano Music – Piano Music

„Eram cu colegul meu de cameră din cămin și îmi spune „Uite ce frumoasă e și m-am dus la ea”. N-am crezut că mă bagă în seamă că era prea frumoasă pentru mine, dar mă băgase. A fost cu mine. Ea l-a iubit pe Ionuț, nu pe Jador”, a povestit manelistul în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.