Alina Eremia și Horia Brenciu sunt doi artiști foarte cunoscuți și îndrăgiți în showbizul românesc.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu peste 25 de ani într-un moment neașteptat. Deși cântăreața este doar o fetiță cu visuri mărețe, artistul a știut că o încurajeze. 

Alina Eremia a povestit pe rețelele de socializare cum a ajuns să-l cunoască pe Horia Brenciu. Pe lângă faptul că aparțin aceleiași industrii muzicale, ei au fost mai apropiați.

În urmă cu 25 de ani, cei doi aveau să se întâlnească. Diferența face că Alina Eremia are doar patru ani, iar Horia Brenciu era un tânăr artist. Acesta i-a suflat nasul chiar pe scenă la concursul Tip Top.

Artista a făcut o comparație că în trecut i-a șters nasul, ea fiind destul de mică, iar astăzi a invitat-o la un podcast, tot răcită fiind. Aceștia au o relație specială și se sprijină unul pe celălalt, având amândoi reușite foarte mari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

„Pe Horia l-am cunoscut prima dată când aveam 4 ani și jumătate la Tip Top, când mi-a suflat nasul pe scenă. La 25 de ani distanța, mă invita la podcastul lui. Eu, tot răcită. Nu s-au schimbat prea multe lucruri. Cu siguranța, Horia e neschimbat. Podcastul e sus pe Youtube, gata sa le consumați. E bine condimentat, cu de toate. Mulțumesc, Horia! M-am simțit ca acasă!”,

Care era dorința din copilărie a Alinei Eremia

Cu toții visăm meserii pe care ni le dorim când vom fi mari, nu-i așa? Alina Eremia s-a axat pe muzică încă din copilărie și a știut că asta își dorește să facă toată viața. De-a lungul anilor, ea a făcut pașii necesar și a ajuns la persoanele potrivite pentru a o ajuta în carieră și a ajunge la succesul pe care l-a dobânditâ.

„Cea mai mare dorinţă a mea din copilărie a fost să fiu artist. Știam că vreau să cânt. Ăsta era un lucru clar în mintea mea, adică nu aveam niciun dubiu. Nu putea să mă demonteze nimeni de la treaba asta. Știam că vreau să fac o carieră solo, și am început pe drumul ăsta. Și am început să bat la uși, să semnez un contract, și tot așa.

Insistând, am găsit oamenii potriviți, care să creadă în mine, în ceea ce îmi doresc, și în visul meu, și pe lângă părinții mei, care au fost primii. Sunt extraordinar de recunoscătoare. Sunt două minuni, sincer! Ei au fost primii care au crezut și au fost alături de mine pas cu pas.”, a spus Alina Eremia în podcastul „Fain și simplu.”