Gina Pistol a fost, câteva luni, mamă cu normă întreagă. S-a dedicat în totalitate noii provocări din viața sa și a îndeplinit-o cu brio. A avut mare grijă de micuța Josephine, iar acum, când a considerat că este timpul, a luat decizia pe care toată lumea o aștepta. Da, ați înțeles bine! Gina Pistol revine pe micul ecran, spre bucuria tuturor fanilor săi.

Pe contul său de Instagram, Gina Pistol le-a dat fanilor cea mai bună veste. Una pe care, de altfel, o așteptau de ceva vreme. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit! Blondina s-a postat pe rețeaua de socializare direct din cabina de make-up, acolo unde se pregătea pentru o nouă filmare.

Ginuța a revenit la „Chefi la cuțite” și este gata să trăiască din nou emoțiile care îi sunt atât de cunoscute. Astăzi, după ce a postat o fotografie cu ea pe Instagram, o internaută și-a luat inima în dinți și i-a pus o întrebare la care, probabil, nu se aștepta să primească un răspuns.

„Cum te-ai simțit când te-ai întors la muncă?” a întrebat-o internauta, curioasă, pe Gina Pistol.

„Fericită și…dezorientată 😁. Am stat prea mult timp singură 😵‍💫”, a răspuns Gina Pistol.

„Lasă că ai avut pe cineva să te primească cu brațele deschise ❤️❤️ niște colegi care ți-au dus dorul 😊😊”, i-a mai spus aceasta, încercând să o încurajeze pe Gina.

Instagram

„Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc”

Noua postură de mămică a fost una destul de dificilă pentru Gina Pistol. Vedeta Antenei 1 a mărturisit că momentele în care era neputincioasă și fiica ei plângea erau cele mai grele.

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Pentru tine poate va fi mai ușor.

Eu spun din punctul meu de vedere și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar doar puține vorbesc despre asta. Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic”, a mai povestit Gina Pistol, pe Instagramul său, acum ceva timp.