„Amedea este minunea care ni se întâmplă nouă de 1 an și 2 luni zilnic..”

De ceva timp, Emily Burghelea trăiește o perioadă destul de agitată. Tânăra a devenit mămică, iar micuța Amedea îi acaparează toată atenția. Cu toate că își pune fiica pe primul loc, Emily încearcă se mențină un echilibru. Aceasta nu uită nici de viața profesională și nici de cursurile de la facultate. Cum reușește să se descurce cu toate?

În cadrul unui interviu recent, Emiy Burghelea a mărturisit că viața de tânără mămică este destul de agitată și plină. Chiar dacă are multe responsabilități și nu chiar suficient timp, aceasta declară că este cât se poate de fericită. Chiar dacă lucrurile au devenit puțin mai grele, micuța Amedea merită orice sacrificiu.

Emily Burghelea se descurcă perfect în rolul de mămică și se înțelege de minune cu fiica sa. Cele două petrec mult timp împreună și nu pot sta separate mult.

„Amedea este minunea care ni se întâmplă nouă de 1 an și 2 luni zilnic. Iar o minune te poate schimba doar în bine! Ne înțelegem perfect, face parte din mine, înțeleg tot ce îmi spune, comunicăm extrem de bine. Este tot ce mi-am dorit vreodată!

Ne petrecem tot timpul împreună cu Amedea. Ne place să ne plimbăm în parc, să ne giugiulim înainte de culcare. Iar în momentul în care am evenimente la care trebuie să particip mă despart cu greu de ea. Dar știu că rămâne în grija lui Andrei care îi acordă toată dragostea care îi lipsește când sunt eu plecată pentru scurt timp.”, a declarat Emily Burghelea, potrivit WOWbiz.ro.

Cum s-a schimbat viața lui Emily Burghelea de când a devenit mămică! Tânăra se împarte între fiica sa, job și facultate
Instagram

Emily Burghelea așteaptă cu nerăbdare o vacanță

Deși reușește să gestioneze toate lucrurile din viața sa, Emily Burghelea recunoaște că așteaptă cu nerăbdare o binemeritată vacanță. Tânăra a fost extrem de ocupată în ultima perioadă, mai ales pentru că se află în sesiune, și are nevoie de o gură de aer.

Așa că, imediat ce va termina cu examenele, Emily Burghelea va pleca în vacanță, alături de soțul și fiica ei.

„Abia aștept să termin această perioadă cu sesiunea, restanțele și cu examenul de licență și să mergem toți 3 într-o vacanță binemeritată, de care eu cu Amedea îi zicem de câteva săptămâni lui Andrei că avem nevoie.”, a mai spus Emily Burghelea.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.