Autoarea celebrei replici „Să fie pace”, Floricica Dansatoarea, a trecut de pe scena „iUmor”, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta a mers în fața celor trei chefi pentru a își prezenta talentele culinare, iar apariția ei a surprins pe toată lume. Cum a intrat Floricica Dansatoare în bucătărie?

Floricica Dansatoarea a făcut turul emisiunilor de televiziune și a ajuns și în bucătăria „Chefi la cuțite”. Aceasta nu ratează nicio ocazie de a apărea pe micile ecrane, așa că și-a scos în față și talentele culinare. Special pentru emisiunea de la Antena 1, Floricica Dansatoare a apelat la o schimbare de look și s-a prezentat în fața chefilor coafată, machiată și purtând o rochie neagră scurtă.

După ce a executat câteva figuri de dans, asta pentru a își menține reputația numelui, Floricica Dansatoarea a intrat în bucătărie sigură pe sine, gata să îi dea pe spate pe cei trei chefi. Talentul culinar și comportamentul caracteristic acesteia a adus zâmbetele pe fețele telespectatorilor.

Floricica Dansatoarea, la „Chefi la cuțite”

Pentru a îi încânta pe cei trei chefi, Floricica Dansatoarea a ales să gătească un preparat românesc, care să le amintească juraților de mâncarea de la mama de acasă. Aceasta și-a pus șorțul și a intrat cu avânt în bucătărie pentru a pregăti o tocană de cartofi cu ciolan afumat.

Spre surprinderea tuturor, Floricica Dansatoarea s-a descurcat destul de bine în bucătărie și chiar a reușit să primească un cuțit de la chefi. Dacă Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au arătat sceptici atunci când au gustat din tocana ei, Sorin Bontea a apreciat preparatul și i-a oferit un cuțit.

Rezultatul a dezamăgit-o pe Floricica Dansatoarea, care era sigură că tocănița de cartofi cu ciolan afumat o va duce în etapa următoare. Deși a plecat acasă cu doar un cuțit, Floricica Dansatoare nu s-a descurajat și i-a „amenințat” pe chefi că se va întoarce cu un alt preparat, care îi va aduce chiar un cuțit de aur.