Reclamă
Reclamă

Marțea aceasta, pe data de 3 decembrie, Palatul Buckingham a fost gazda pentru sute de personalități din toată lumea. Regina Elisabeta a II-a a organizat o recepție pentru a-i onora pe liderii politici care participă la reuniunea NATO, iar invitații au fost unul și unul.

Pe lista de invitați ai reginei s-au numărat și președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. Evenimentul a fost prima deplasare externă pe care Klaus a facut-o în calitate de președinte al României. Mandatul său abia a început, iar președintele onorează cum știe mai bine toate invitațiile.

Carmen Iohannis a fost o apariție extrem de plăcută, care s-a ridicat chiar la nivelul eleganței Melaniei Trump, prima doamnă a Americii. Rochia pe care a ales să o poarte a fost de un albastru regal combinat cu un roz pal. Frumusețea ținutei a fost complementată perfect de pantofii și poșeta în tonuri de roz pal pe care le-a purtat..

Toți au fost de părere că prima doamnă a României a fost foarte elegantă și că ținuta ei a fost aleasă cu mult gust.

Reclamă

După această recepție, Klaus Iohannis urmează astăzi să ia parte la o întâlnire organizată de Donald Trump. Pe lista invitaților au fost trecuți doar șefii de stat care au alocat 2% din buget pentru Apărare. Acest 2% a fost suma minimă pe care liderul de la Casa Albă l-a impus celorlalte state pentru finanțarea armatei.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro