Pe filmarea realizata de Gabriela, s-a putut observa cum vedeta de televiziune i-a dat micuței sa manance cu aceeași furculiță cu care în urmă cu doar câteva secunde mâncase chiar ea. Mai mult, cu alte momente înainte, Cristea a scăpat furculița din mână, însa aceasta nu a căzut pe jos ci pe picioarele brunetei.

Gestul Gabrielei Cristea poate fi catalogat cel puțin discutabil, cu sau fără epidemie de coronavirus. În general, specialiștii în parenting și medicii consideră că e de evitat ca un copil să fie hrănit la masă cu aceleași tacâmuri cu care adultul mănâncă. Astfel se pot evita transmiterea de virusuri sau bacterii (de exemplu părintele ar putea avea o carie). Cu atât mai mult cu cât, în contextul epidemiei, regulile de igienă ar trebui să fie unele și mai mari. Evident, părinții sunt cei care decid în final, mai ales că fiecare familie are propriul set de reguli și măsuri de siguranță pe care le ia fiecare pentru binele membrilor ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit-o, săptămâna trecută, pe mezina familiei, Iris, micuța împlinind un an de viață. Evenimentul s-a petrecut în carantină, însă cei doi au încercat să-i ofere fetiței o petrecere de care să se bucure și să nu simtă lipsa invitaților. Evenimentul s-a petrecut cu porțile închise, în vila familiei Clonda de lângă București. Cei doi au filmat însă totul și au urcat imaginile pe Youtube.
Gabi și Tavi mai au împreună o fetiță, Victoria, care va împlini în curând vârsta de 3 ani.