Diana Șoșoacă  a făcut parte o perioadă din partidul AUR. De la început ea s-a arătat împotriva a oricărei măsuri luate de autorități împotriva coronavirusului. După ce a fost dată afară din AUR, senatoarea, devenită independentă, a devenit și mai imprevizibilă.

Cum s-a filmat Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă s-a filmat pe o rețea de socializare și a ajuns viral peste tot pe internet. Senatoarea din Parlamentul României ar trebui să fie mai grijulie cu imaginea ei publică. Însă, aceasta este un „personaj” și de multe ori ajunge să fie subiectul glumelor de pe TikTok.

Într-unul din clipurile virale, Diana Șoșoacă pare că s-a filmat ascultând muzică balcanică. Maneaua aleasă este de la Shaban din Banat și este pusă peste clipul în care apare senatoarea.

De asemenea, în descrierea filmării, politiciana și-a scris un gând pe care vrea să îl transmit publicului. Mai exact că, nu ce este pe exterior contează, ci interiorul.

„Poate că la frumusețe mă întrec mulți, dar la vrăjeală nimeni”, a scris Diana Șoșoacă.

@sosoaca.dydy #senator #romania🇷🇴 #best #girl #fy #viral ♬ sunet original – user711652715735

Șoșoacă și problemele cu italienii

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru ieșirile pe care le are în spațiul public. Recent, ea a spus despre Raed Arafat că trădătorii nu au ce să caute în România. Presa din Italia a scris un articol extrem de rușinos despre aceasta.

Diana Șoșoacă se află încontinuu în centrul celor mai mari scandaluri din țară. Ea a fost acuzată, recent, că a sechestrat o echipă de jurnaliști de la RAI. Soțul acesteia este cercetat penal pentru că a lovit un om al legii și pentru că ar fi mușcat-o de mână pe jurnalista Lucia Goracci.

Conform materialului, Șoșoacă și-a câștigat popularitatea în anul 2020 pentru atitudinea sa „agresivă” împotriva măsurilor de restricție și a vaccinului. De asemenea, mai spun italienii, Șoșoacă s-a remarcat și prin atitudinea ei anti-europeană și anti-imigrație.