Ruby este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, dar are și un trup de invidiat de care este tare mândră și pe care și-l pune în evidență ori de câte ori are ocazia. Artista știe cum să pozeze și cum să se facă plăcută de cei care o urmăresc, iar pentru bărbați fotografiile de pe social media postate de Rubina sunt ca o gură de aer proaspăt. Mulți ar da orice să fie cu ea, dar ea are deja o relație de câțiva ani buni, iar Robert este bărbatul pentru care are ochi și pentru care ar face orice.

Ruby, sinceră cu admiratoarele sale

Cei doi au reușit să demonstreze de nenumărate ori că formează un cuplu puternic, care a rezistat tuturor provocărilor care au apărut în cale. Ei bine, vedetei îi merge bine atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional și se pare că se află printre puținele persoane publice de la noi pe care pandemia de coronavirus nu a afectat-o prea mult, din punct de vedere financiar.

Multe dintre doamnele și domnișoare care o urmăresc zilnic au fost curioase să afle cum reușește să se mențină Ruby în formă, iar ea nu a ținut secretul siluetei sale perfecte doar pentru ea. Frumoasa artistă a mărturisit că are mereu fluctuații de greutate și că se stresează mereu când are filmări importante și ajunge să nu mănânce nimic din acest motiv, doar pentru a arăta cât mai bine posibil și pentru a se simți bine în pielea sa.

Cum reușește Ruby să se mențină în formă! Artista le-a spus secretul fanilor săi: „Am constant fluctuaţii de greutate"

 

„Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram – două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc. La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip. Filmând în Istanbul, în vreme de lockdown, a fost ceva mai solicitant şi am avut de pus la punct o grămadă de lucruri ca să reuşim să mergem acolo şi să filmăm la nivelul de producţie la care o facem aici. În patru zile cât am stat acolo, nu am mâncat nici măcar cantitatea care să însumeze o masă”, a povestit Ruby.