Ramona Bădescu a ajuns la frumoasa vârstă de 53 de ani și se menține foarte bine. Aceasta apelează la câteva în propria sa casă pentru a scăpa de riduri. Actrița merge și în cabinetul medicului estetician pentru un mic retuș, dar totul se face cât mai natural. 

La ce trucuri apelează Ramona Bădescu

Ramona Bădescu se pare că a descoperit elixirul tinereții. Frumoasa actriță folosește măști preparate de ea cu ingrediente naturale, precum miere sau bicarbonat. O dată pe an apelează la injectare de botox pentru ca ridurile de pe frunte să nu se adâncească.

Aceasta are încă un motiv în plus să arate cât mai bine și anume fiul ei, Incenzio. L-a născut la vârsta de 50 de ani și consideră o adevărată provocare. În ciuda timpului pe care îl acordă pentru creșterea fiului ei, actrița își face timp și pentru ritualul său de îngrijire.

Sursa foto: Social media

„Doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent. Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani. Deci e bine!

Eu sunt adepta tratamentelor naturale. Îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat și doar de ceva timp am început să apelez la botox. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală. O actriță trebuie să fie expresivă! Iar ridurile pe care le am mi le iubesc. Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc.”, a spus Ramona Bădescu.