Raluka a devenit vegetariană și se simte mai bine ca oricând.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Aceasta are o siluetă de invidiat și are un secret pe care l-a împărtășit cu fanii săi. Vedeta a renunțat la un aliment pe care românii îl consumă aproape zilnic. 

Raluka a renunțat la carne de patru ani și se simte foarte bine. Ea a adoptat un regim vegetarian și reușește să aibă o talie ca de viespe. Pe lângă alimentația sănătoasă, ea merge la sală zilnic și face exerciții intense pentru un corp cât mai tonifiat. Antrenorul său de la sala de fitness o împinge să devină cea mai bună versiune a sa.

Sursa foto: Instagram

Raluka: „Nu m-am documentat”

Totodată, se bucură de multă energie oferită de preparatele pe care le consumă și de o piele strălucitoare. Deși nu s-a documentat înainte de a alege acest stil de viață, după ce a renunțat la carne, recunoaște că se simte excelent cu noua său stil de viață. Cântăreața recunoaște că încă are pofte de carne și uneori mai consumă câte un hot-dog.

„Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani. M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios. Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa. Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar.”, a spus Raluka în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.
Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.